Καθ’ όλη τη διάρκεια του Athens Tabletop, φιλοξενούνται παρουσιάσεις και ομιλίες ειδικού ενδιαφέροντος σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, καθώς και πληροφορίες / λεπτομέρειες σχετικά με τα θέματα που θα καλυφθούν στην κάθε παρουσίαση, αλλά και τους επίλεκτους καλεσμένους, εισηγητές και συντονιστές των πάνελς ομιλιών.

Η είσοδος σε όλες τις ομιλίες είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε να βρίσκεστε στην αίθουσα των ομιλιών τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

HyperCosmosD6 & Mythic Revolutions
“The Beginning” – Α Greek RPG
Ώρα: 16:00 – 17:00
Συντονιστής: Βαγγέλης Κράτσας

Ομιλητές:Φώτης Νεκτάριος ΣαγώναςΣυγγραφέας, δημιουργός παιχνιδιών, Soul Twinkles PublicationsΓιώτα ΑνδρουτσοπούλουGames Designer, Cerebral ProductionsΔημήτρης ΜπάλλιοςGame Master – Exodus Games Ο μισός αιώνας δημιουργικής πορείας των RPGs δεν

Περισσότερα »

Αναμενόμενα & Κορυφαία 2024
Ώρα: 18:00 – 19:30
Συντελεστές: Ζήσης Ρούμπος, Βαγγέλης Κεφαλάς (EPITRAPAIZOYME), Θάνος Ποτόσης (Boardgame Stories), Παναγιώτης Κυριακού (BoardGameGreeks)

Ελάτε να μάθουμε μαζί τα 10 πιο αναμενόμενα Kickstarter επιτραπέζια παιχνίδια για το 2024. Παρουσιάζει και σχολιάζει ο Ζήσης Ρούμπος μαζί με 3 κορυφαίους Έλληνες

Περισσότερα »

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ